Houtbehandeling

Effectieve houtbehandeling

Insecten, schimmels, zwammen… U wilt uw hout natuurlijk goed beschermen tegen deze vervelende plagen. Daarom verdeelt T&G verschillende kwaliteitsvolle producten voor de bescherming van uw hout.

 

T&G volgt de ontwikkelingen in deze producten op de voet om steeds de beste producten te kunnen aanbieden mét een zo laag mogelijke impact op het milieu.

 

Ontdek nu onze producten voor preventieve en curatieve houtbehandeling!

Oplossingen T&G - Korasit

Aqua Multi (Xilix 3000 P)

Aqua Multi (Xilix 3000 P) is een product voor houtbehandeling tegen zwammen en insecten. U kunt Aqua Multi zowel binnen als buiten gebruiken.

 

De houtbehandeling van Aqua Multi is geschikt voor spanten, gebinten en balken, maar ook trappen, vloeren, deuren, ramen, meubels en andere materialen uit naald- of loofhout.

 

Bekijk hier meer info over Aqua Multi (Xilix 3000 P) houtbehandeling.

Meer informatie

Sarpeco 9-Plus

Sarpeco 9-Plus is een hoogtechnologisch product voor houtbehandeling, met een bewezen werking tegen blauwschimmels, houtaantastende zwammen en larven van houtknagende insecten.

 

Met Sarpeco 9-Plus verhoogt u de resistentie tegen deze gevaren op een veilige manier. Het houtbeschermingsmiddel heeft namelijk een verantwoord milieu- en gezondheidsprofiel.

 

Meer weten? Hier vindt u meer info over Sarpeco 9-plus houtbehandeling.

Meer informatie

Sarpeco 910

Sarpeco 910 is een geconcentreerde micro-emulsie voor preventieve en curatieve metselwerkbehandeling en houtbehandeling tegen insecten, micro-organismen en zwammen. Het product is geschikt voor binnen en buiten.

 

Sarpeco 910 werd op punt gesteld op basis van grondig laboratoriumonderzoek en langdurige terreinervaring.

 

Het product is bedoeld voor professionals en voldoet aan de milieu- en gezondheidsvoorschriften.

Meer informatie

Axil 2000

Axil 2000 is een product voor houtbehandeling met een preventieve werking tegen schimmels. Het is een geconcentreerde en kleurloze micro-emulsie met een moderne formule op basis van 3 actieve ingrediënten.

 

Dit product voor houtbehandeling is geschikt voor gebruik in industriële houtzagerijen en de palettenindustrie, en kan gebruikt worden voor vers gezaagd hout en constructiehout in het algemeen.

 

Wilt u meer informatie over Axil 2000 houtbehandeling? Contacteer ons dan gerust!

Axil 2000 AB-B

Axil 2000 AB-B is een product voor de tijdelijke preventieve houtbehandeling tegen verblauwing van vers gezaagd hout.

 

Het is een geconcentreerde en kleurloze oplossing voor gebruik in houtzagerijen en de palettenindustrie, op basis van een vertrouwde formule.

 

Heeft u nog vragen over de Axil 2000 AB-B houtbehandeling? Contacteer ons voor meer informatie!

Korasit KS2

Korasit KS2 is een wateroplosbaar, vloeibaar en fixerend product voor houtbehandeling in autoclaaf, zonder chroom of boor.

 

Korasit KS2 houtbehandeling biedt een preventieve bescherming tegen schimmels (basidiomyceten en houtrot) en insecten (huisboktor en houtworm). Daarnaast is het ook doeltreffend tegen draadzwammen (poria) en termieten.

 

Na fixatie in het hout is Korasit KS2 moeilijk uitloogbaar, bestand tegen het weer en onschadelijk voor planten. Contacteer ons voor meer informatie!

Andere oplossingen

Houtafwerking

Houtafwerking

Brandvertraging

Brandvertraging

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Heeft u vragen of interesse in onze producten?